Sickman

Adres:
PC + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Kolkmanweg 5
Postbus 43 7680 AA   
Vroomshoop
0546 - 642598
-
info@sickman.nl
Diensten
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
-
-
-
-
-
-
Gesloten
Profiel: 
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sickman Personenvervoer B.V. Niet voor niks waren wij één van de eerste touringcarbedrijven in Nederland dat het Keurmerk touringcar mocht voeren.

Stichting Keurmerk touringcarbedrijf heeft als doel het personenvervoer in Nederland tot het maximaal haalbare niveau te tillen.

Om als touringcarbedrijf het Keurmerk te halen en te behouden moet men wel aan een aantal strenge criteria voldoen, zowel op het gebied van opleidingen, onderhoud en naleving van de cao en de rij- & rusttijden.

Sickman Personenvervoer biedt vervoer aan grote en kleine groepen, met als bestemming zowel binnen- als buitenland en voor periodes van één dag tot enkele weken.

Bij Sickman kunt u ook terecht voor VIP en evenementenvervoer. Sickman beschikt over touringcars van 32 tot 78 personen.
Ook heeft Sickman een rolstoeltouringcar, waarin 13 rolstoelen op een veilige manier vervoerd kunnen worden.
Ondernemend Vroomshoop is een samenwerkingsverband die als doel heeft het winkelen in Vroomshoop voor u als consument prettig te maken.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram