Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Adres:
PC + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Amerikalaan 2
7681 NB  
Vroomshoop
0546-641035
0546-645839
info@deschoonste.nl
Diensten
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
-
-
-
-
-
-
Gesloten
Profiel: 
Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf Klaas Harms verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet. Daarop kunnen onze opdrachtgevers blind vertrouwen en dat doen ze dan ook: zakelijke en particuliere klanten beamen ons motto van harte. Want ook zij zeggen dat wij de schoonste zijn! Met ongeveer 250 medewerkers is schoonmaakbedrijf Klaas Harms inmiddels een begrip in Oost-Nederland en omstreken.

Sinds de start in 1985 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Onze medewerkers zijn actief in kantoren, verkeersruimten, publieke ruimten, fabrieken, scholen en overheidspanden in de hele regio. Regelmatige scholing staat garant voor vakwerk. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket.

Bij schoonmaakbedrijf Klaas Harms is aandacht voor de klant een groot goed, zij doen er alles aan om op de wensen en behoeften van de klant in te springen. Bij een calamiteit als onder andere wateroverlast biedt men een totaalpakket met vergaande service. Bovendien zijn we ISO-9001:2000 en VCA gecertificeerd.
Ondernemend Vroomshoop is een samenwerkingsverband die als doel heeft het winkelen in Vroomshoop voor u als consument prettig te maken.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram