Praxis

Adres:
PC + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Amerikalaan 1
7681 NB  
Vroomshoop
0546-641184
0546-644867
Huis,Tuin & Keuken
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 21:00
09:00 - 18:00
09:00 - 17:00
Gesloten
Profiel: 
Praxis doe-het-zelf bouwmarkt Vroomshoop
Praxis is dé bouwmarkt in Vroomshoop waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Praxis Vroomshoop vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Vroomshoop. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Sterk in laminaat, verf en gereedschap
Bij de Praxis in Vroomshoop vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Praxis Vroomshoop terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Praxis Vroomshoop helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Praxis in Vroomshoop of bekijk het aanbod online via praxis.nl.
Ondernemend Vroomshoop is een samenwerkingsverband die als doel heeft het winkelen in Vroomshoop voor u als consument prettig te maken.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram